Speelgoed voor Papegaaien

In de natuur zijn papegaaien 80% van de dag bezig met het zoeken naar eten, vermaak en vertier.zoomax-teacher-toy-200x200
Helaas hebben veel papegaaien die gehouden worden als huiskamervogel hier niet de mogelijkheid toe.
Vaak worden de eet- en drinkbakken gevuld voordat we de deur uitgaan, er hangen wat speeltjes in de kooi en daar moet de papegaai het maar mee doen.
Maar dit kan ook anders!
Er is heel leuk papegaaienspeelgoed verkrijgbaar, speelgoed waar u iets in moet verstoppen maar ook speelgoed om lekker kapot te maken en te slopen (wat veel papegaaien doen en ook leuk vinden).

Educatief speelgoed voor papegaaien.
Educatief speelgoed is bijna het leukste dat er is voor uw papegaai!
Dit speelgoed is gemaakt om iets in te doen, dit kan zijn snoepjes en lekkernijen maar denk ook eens aan zijn dagelijkse voeding!forageball-1
Papegaaien zijn in de natuur 80% van de dag bezig moet zoeken naar eten, vermaak en vertier, de dagelijkse voeding voor uw papegaai verstoppen in educatief speelgoed is dus een leuke manier om uw papegaai bezig te houden.
Educatief speelgoed is verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Zorg dat u een aantal verschillende soorten heeft, papegaaien verliezen snel het interesse in speelgoed.
Wissel dit speelgoed daarom dagelijks af, op deze manier blijft het voor uw papegaai iedere dag een verrassing wat hij voor speelgoed krijgt, het blijft leuk en interessant en wat zal er vandaag weer in het speelgoed zitten?
Educatief speelgoed is verkrijgbaar bij de betere papegaaienspeciaalzaak.
Wilgentakken zijn een leuk vermaak voor uw papegaai en verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak, wilgentakken zijn leuk om kapot te maken en uw papegaai is de hele dag bezig.
Maar ook lege wc rollen en bruin karton (niet gekleurd) zijn heel leuk als vertier voor uw papegaai, en vaak gooien wij dit weg, maar uw papegaai kan dit helemaal versnipperen en geeft 100% garantie voor vermaak.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen.