Gedragstherapie

Wanneer u het gedrag van uw hond als probleem ervaart kan gedragstherapie vaak een oplossing bieden. Gedragstherapie kan bijvoorbeeld helpen bij slopen in huis, overmatig blaffen, agressief gedrag, onzindelijkheid, overmatig trekken aan de lijn en ander hindelijk gedrag.gedragstherapie

Indien u een afspraak wilt maken voor een intakegesprek, kunt u dat doen via het contactformulier, per e-mail info@dierenkliniekpendrecht.nl of via onze assistente op telefoonnummer 010 48 155 57.

De intake wordt gehouden in Dierenkliniek Pendrecht te  Rotterdam-Zuid of indien u dit  wenst bij u thuis. Echter rekenen wij dan wel kosten zoals reistijd en kilometervergoeding. Bijkomend voordeel van een intake in Dierenkliniek Pendrecht te laten plaatsvinden is dat wanneer de therapie ondersteund dient te worden met medicatie onze dierenarts uw hond gelijk kan onderzoeken en de medicatie kan voorschrijven.

Tijdens het gesprek wordt het probleem besproken, er wordt gekeken naar het karakter van de hond en de communicatie tussen eigenaar en hond. Na het intakegesprek wordt er, eventueel in overleg met een dierenarts, een therapie of training besproken.